Schoonmaakdienst voor woningen in ons beheer 

Als eigenaar van een vakantiewoning is het altijd leuk dat u hier niet hoeft te poetsen , daarom kan u dan ook gebruik maken van onze opfris of schoonmaak dienst . Dan bespreken we dat op voorhand met u .

Ook als u uw woning verhuurt of uitleent aan familie kan u van deze dienst gebruik maken .

U kent het gevoel vast ook zelf. Bij binnenkomst in uw gehuurde vakantiewoning is het altijd afwachten wat u aantreft. Is het vakantiehuis zoals de website beloofde? Is het lekker schoon? Als dat het geval is, begint uw vakantie pas echt. En schoon moet het ook echt schoon zijn.

Wij ontsmetten alles zoals de Corona regelgeving bepaald.

Het schoonmaken van vakantiewoningen is altijd anders dan het schoonmaken bij mensen privé. Bij het schoonmaken van vakantiewoningen maken wij alles schoon, halen de koelkast leeg, ruimen alles op , enz.

Ook hier kunt u aangeven wat u van ons verlangt .

Bij het schoonmaken van vakantiewoningen is het altijd heel erg belangrijk dat alles op tijd weer netjes is voor de volgende huurders u volgend bezoek.

Bij schoonmaakwerkzaamheden aan vakantiewoningen maken wij altijd eerst een afspraak met de eigenaar van de woning. Wij bespreken dan uw wensen en noteren duidelijk de dagen van de wisselingen van de huurders van uw woning en maken zo een planning op wanneer er schoongemaakt moet worden.

Kort samengevat op het Paca team zal je steeds kunnen rekenen.