Wij dragen zorg voor uw woning als u er niet bent!

Uw sleutel en woning zijn bij ons in goede handen!
Wij beheren uw sleutel. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening gaan wij vertrouwelijk met uw sleutel en persoonlijke gegevens om. Als uw Key Holder zijn wij 24/7 bereikbaar per WhatsApp, telefoon en e-mail. Wanneer u verhuurt zijn wij tijdens het verblijf van uw gasten hun aanspreekpunt.

Wij doen graag iets extra's voor u.
Wij geven u met veel plezier tips over dagjes uit, stranden of restaurants. Heeft u een late vlucht? Wij kunnen alvast wat boodschappen in huis halen. Dit kan ook voor uw gasten als u verhuurt. Als er gasten komen, heten wij deze welkom. We geven een rondleiding door de woning, uitleg over de huisregels en informatie over de regio.

Brandschoon.
Wij maken uw woning schoon met de grootste zorg en aandacht. Alsof het ons eigen thuis is. Het resultaat is een brandschone woning. Ook als u gasten heeft gehad zorgen wij ervoor dat alles weer heerlijk schoon is voor de volgende gasten.

Makkelijk en zorgeloos.
Moet er een keer een klus in uw woning worden uitgevoerd? Heeft u nieuwe meubels besteld? U hoeft het ons alleen te laten weten. Wij doen de deur voor hun open en regelen de rest.

Welke regio in Spanje werken wij ?

Orihuela Costa , Torrevieja , Pilar de La Horedada , San Miguel De Salinas , Benijofar , Rojales

Guardamar Del Segura , San Pedro Del Pinatar , Santiago de la Ribera , Vista Bella ,  Lo Crispin enz ...

Wil u weten of wij in uw regio komen , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen